Uhapšen Nišlija koji je sugrađanima otimao torbice i krao novac

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2022, 04:31

Uhapšen Nišlija koji je sugrađanima otimao torbice i krao novac

41-godišnji D. C. iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je jednom muškarcu s leđa istrgao torbicu sa novcem i ličnim dokumentima, a isto to je uradio i tri dana ranije ukravši novac od dve žene, nakon čega je pobegao.

On se sumnjiči da je izvršio tri teške krađe, od koji je poslednja bila juče.

Takođe, on je pre tri dana, kako se sumnja, jednoj ženi, neposredno nakon što je podigla novac sa bankomata, istrgao notes u kome su se nalazile novčanice, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << drugoj prolaznici oteo novčanik iz ruku, a zatim pobegao - navode iz policje.

Polica je pronašla deo ukradenog novca, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.