Ugašen požar u popularnom Kazandžijskom sokačetu u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Sep.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u popularnom Kazandžijskom sokačetu u Nišu

Danas oko 16 sati, izbio je požar u jednom od ugostiteljskih objekata u Kopitarevoj ulici, popularnom Kazandžijskom sokačetu, omiljenom mestu Nišlija i turista. Nema veće materijalne štete, a požar je brzo ugašen efikasnom intervencijom vatrogasaca.

Vatrogasne ekipe brzo su našle na licu mesta, a požar je izbio zbog kavara na električnim instalacijama jednog lokala, saznajemo nezvanično.

Požar je ubrzo ugašen i nema veće materijalne, kažu u niškoj policiji.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Goreo krov lokala u Kazandžijskom sokačetu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Sep.2017

U Kopitarevoj ulici u Nišu, popularnom Kazandžijskom sokačetu, danas je oko 16:30 buknuo požar, rekli su u policiji, na krovu jednog ugostiteljskog objekta. Kako nije bio veliki, vatrogasci su brzo ugasili vatru, a povređenih nema.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.