Udes na niškom Bulevaru, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2021, 23:08

Udes na niškom Bulevaru, nema povređenih

Nije bilo povređenih u sudaru dva automobila koji se desio oko 20 sati na kružnom toku na Bulevaru Svetog Pantelejmona u Nišu, potvrdili su u niškoj policiji. Kako navode, učesnici ove nezgode su se dogovorili, pa nije bilo mesta za postupanje policije.

Sudarila su se vozila marke "ford" i "fiat punto", a događaj je prijavljen policiji oko 20:10. Učesnici sklopili evropski obrazac; foto: G. B.

Učesnici su se dogovorili, sklopili su evropski obrazac – navode >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u policiji.

Inače, u toku je pojačana kontrola saobraćaja u Nišu posle saobraćaje nesreće na Bulevaru Medijana. Nakon saobraćajne nesreće, kada je treći put za redom posetio Niš, ministar policije Aleksandar Vulin saopštio je da je pojačanom kontrolom saobraćaja u Nišu za 4 dana policija otkrila 1.713 prekršaja i 22 alkoholisana vozača. Prethodnog dana je niška policija u saobraćaju zaustavila, kako su saopštili, i dva vozača pod dejstvom alkohola i droge.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.