U vrtiću “Plavi čuperak” prikupljali novac za lečenje male Nikoline

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vrtiću “Plavi čuperak” prikupljali novac za lečenje male Nikoline

Mališani i vaspitači niškog vrtića “Plavi čuperak” su smislili i izveli predstavu Limun i bombone, a od prodaje ulaznica sakupili su nešto više od 50.000 dinara koje su, kako kažu, uplatili na račun dvogodišnje Nišlijke Nikoline Ranđelović, kojoj je hitno potrebna operacija i presađivanje koštane srži.

Humane “pčelice” iz niške predškolske ustanove su se priključile humanitarnoj akciji, koju u Nišu imaju brojne organizacije, da bi pomogli sugrađanki >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koja mora hitno da se operiše.

Deca i vaspitači niškog vrtića "Plavi čuperak" osmislili su i izveli predstavu "Limun i bombone" za sve humane ljude, roditelje, zaposlene u PU “Pčelica” i vaspitače - kažu u predškolskoj ustanovi.

Direktorka Svetlana Mitić je rekla da ovo nije prva, a neće biti ni poslednja humanitarna akcija “Pčelice”. U svih 25 niških vrtića su postavljene kutije u kojima roditelji i zaposleni mogu da ostave novac, a kažu da će uskoro u prisustvu roditelja otvarati kutije i sav novac će uplatiti za lečenje dvogodišnje Nikoline.

Podsetimo, poslednjih par meseci su se mnoge organizacije uključile u humanitarnu akciju za pomoć maloj Nikolini Ranđelović, kojoj je dijagnostikovan neuroblastom - jedno od najtežih malignih oboljenja kod dece, te joj je neophodno lečenje u inostranstvu.

Pare za njeno lečenje mogu da se doniraju i slanjem SMS sa sadržajem 431 na broj 3030.

Oni koji žele da pomognu mogu da uplate novac i na račune Fondacije "Budi human":

Dinarski: 160-492871-34

Devizni: 00-540-0002490.5

IBAN broj: RS35160005400002490572

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.