Na sednici niške Skupštine izabrana nova izvršna vlast

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2020, 11:34

Na sednici niške Skupštine izabrana nova izvršna vlast

Zasedanje niškog parlamenta na kojem je i zvanično doneta odluka o tome ko će činiti izvršnu vlast, odnosno ko će biti gradonačelnik i gradski većnici, održava se u Oficirskom domu. Za gradonačelnicu je izabrana Dragana Sotirovski, njen zamenik biće Dušića Davidović, a imenovano je i 9 gradskih većnika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica skupštine u Nišu, na dnevnom redu izbor gradonačelnika

Izvor: B92, 21.Avg.2020

Niš -- U Skupštini grada Niša u toku je sednica, na kojoj bi trebalo da bude izabrana gradonačelnica, za koju je predložena Dragana Sotirovski...Na sednici je danas za zamenika predsednika Skupštine izabran Igor Novaković, odbornik SPS, za zamenika sekretara Milena Kostić...Formirane su i odborničke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.