U sudaru 3 automobila povređeno 5 osoba, među kojima i jedna beba

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru 3 automobila povređeno 5 osoba, među kojima i jedna beba

Tri automobila sudarila su se u nedelju, 15. septembra, oko 15:30 na niškom Bulevaru cara Konstantina, a u nezgodi su lakše povređeni beba, 27-godišnji muškarac i žena, 25-godišnjak i 66-godišnjak.

U niškoj policiji kažu da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali "folksvagen" koji je vozio 41-godišnji Nišlija, "opel" kojim je upravljao 66-godišnjak iz Niša i "reno" čiji je vozač bio 25-godišnji Nišlija.

Navode da su lake telesne povrede dobili putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "opela" - beba koja je rođena ove godine, kao i 27-godišnji muškarac i žena, a povređen je i vozač. Povrede je zadobio i vozač "renoa".

Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, dve osobe i beba prevezeni su u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja, a dve osobe su zbrinute na licu mesta - kažu u niškoj Hitnoj pomoći.

U policiji kažu da je uviđaj obavljen, da je obavešteno nadležno tužilaštvo, te da će uzrok nezgode biti naknadno utvrđen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.