U roku od dva sata na tri pešačka prelaza u Nišu oboreni pešaci

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U roku od dva sata na tri pešačka prelaza u Nišu oboreni pešaci

U sredu između 16 i 18 sati, na različitim pešačkim prelazima povređena su tri pešaka, od kojih dvoje dece. Njima su ekipe Hitne ukazale pomoć na mestu nezgoda, a svi su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Prva nezgoda dogodila se u Ulici Dimitrija Tucovića, u blizini zatvora i fabrike Leoni. Na pešačkom prelazu oko 16:15, kako navode iz Hitne pomoći, vozilo je udarilo 14-godišnju devojčicu.

Samo dvadesetak minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << povređena je 25-godišnja devojka, takođe na zebri, ali u centru Niša, u Ulici Milojka Lešjanina. Nju je udario vozač "tojote" beogradskih oznaka.

Saobraćajka u kojoj je povređen 17-godišnjak, desila se na Ledenoj steni kod autobuskog stajališta kod Pošte oko 18 sati. Na pešačkom je mladića oborio "opel" niških registracija, naveli su iz policije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.