U pucnjavi u niškom naselju “Beverli Hils” ubijen mladić

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u niškom naselju “Beverli Hils” ubijen mladić

Danas oko 17 sati policiji je prijavljeno da je u dvorištu jedne kuće u niškom naselju “Beverli Hils” pronađen upucan 25-godišnji muškarac.

Ubrzo su na mesto ubistva stigli brojni policajci i tužilac koji je najavio da će više o onome što se dogodilo moći da kaže sutra, a prva informacija da je mladić ubijen potvrđena je iz niške policije.

Utvrđuju se sve činjenice i okolnosti događaja - rekli su u policiji.

Na licu mesta uz Bulevar Medijana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << više sati bile su i forenzičke ekipe.

Istraga bi trebalo da potvrdi prve informacije da je u mladića ispaljen ceo šaržer, a da su ga pogodila dva metka i da je od posledica ranjavanja ubrzo preminuo.

Kako Južne vesti nezvanično saznaju, upucan je M. R, koji je pre 4 meseca uhapšen zbog sumnje da je zapalio kola u blizini Narodnog pozorišta.

Iako se u javnosti ovaj slučaj već dovodi u vezu sa paljenjem automobila u Obrenovićevoj ulici u ponedeljak oko 21 sat, Južne vesti saznaju iz istrage da nema ni naznaka da su ovi slučajevi povezani.

Za slučaj u Obrenovićevoj, gde je Tužilaštvo takođe uključeno, pretpostavke su da je reč o slučajnom paljenju četvorotočkaša koji nije ni bio u voznom stanju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.