U prodaji ulaznice za koncert grupe “Fish in oil” u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Okt.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji ulaznice za koncert grupe “Fish in oil” u Nišu

Od četvrtka 24. oktobra ljubitelji žive svirke mogu kupiti karte za koncert grupe Fish in oil u Nišu. Beogradski krosover sastav nastupiće u Fidbeku, 15. novembra od 22 sata.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u muzičkim radnjama "Energy music shop" (TPC Kalča – prizemlje) i "CD Sound" (na samom kraju novog podzemnog prolaza). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

Ovom prilikom će uživo promovisati novi studijski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << album pod nazivom “Sve će biti u najboljem redu“, u izdanju renomirane izdavačke kuće Metropolis Records - navode organizatori.

Da bi ovo obećavajuće veče za muzičke sladokusce proteklo „u najboljem redu“ pobrinuće se i DJ Loptica, koji će biti zadužen za kvalitetno zagrevanje publike, kao i za After Party nakon koncerta (Intro/Outro DJ Set).

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini, grupa Fish in oil je prošla kroz brojne faze, a njeni članovi su bili i ostali mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih 25. godina aktivni na domaćoj sceni.

Ovaj specifičan sastav izvodi instrumentalnu crossover – fusion muziku na vrlo visokom nivou pod evidentnim uticajem bluza, rokenrola, surfa, tango džeza, etno muzike, fri džeza, filmske i pozorišne primenjene muzike, pa čak i pank roka u nekim segmentima, što posebno dolazi do izražaja na live nastupima, ne gubeći “oštricu” žive prezentacije i vešto izbegavajući svrstavanje u bilo koji od pomenutih pravaca - objašnjavaju organizatori.

U proteklih nekoliko godina Fish in oil su nastupili na gotovo svim eminentinim jazz i world music festivalima u Srbiji i regionu, kao i širom Evrope. Članovi grupe su: Branislav Radojković – kontrabas/električni bas, Tom Feđa Franklin – bubanj, Veljko Nikolić–Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni/oboa/flauta i Bratislav Braca Radovanović – gitara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.