U nedelju obustava saobraćaja, parkiranja, uličnog osvetljenja u centru Niša

Izvor: RadioCity.rs, 22.Mar.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju obustava saobraćaja, parkiranja, uličnog osvetljenja u centru Niša

U vreme održavanja generalne probe u subotu, i centralnog skupa u nedelju, u četiri zone u širem centru grada, biće isključena javna ulična rasveta.
Izmene u režimu saobraćaja
 24.marta od   16:00 časova do 22:00 časa saobraćaj će biti potpuno obustavljen u sledećim ulicama: Vožda Karađorđa, od Suda do Trga Kralja Milana, Generala Milojka Lešjanina, od Trga Kralja Milana do Ureda, 7. juli, od Kralja Stefana Prvovenčanog do Tvrđavskog mosta, Jadranska, od ulaza na >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << poligon za obuku vozača do Banovine, Kej Mike Paligorića, od raskrsnice sa Bulevarom 12. februar do Banovine, Šumatovačka, od Banovine do raskrsnice sa ulicom Dobričkom,  Đuke Dinić, od raskrsnice sa ulicom Dobričkom do raskrsnice sa Univerzitetskim Trgom, Ulica mladih, od raskrsnice sa ulicom 7. juli do Oficirskog doma, Orlovića Pavla, od raskrsnice sa ulicom 7. juli od raskrsnice sa  Vožda Karađorđa,  Lole Ribara, od raskrsnice sa  7. juli do raskrsnice sa  Milentijevom, Jeronimova, od raskrsnice sa ulicom Lole Ribara do raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla,  Milentijeva, „slepi“ deo od raskrsnice sa ulicom Lole Ribara do Oficirskog doma, Strahinjića Bana, od raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa do raskrsnice sa ulicom 7. juli.
U istom vremenskom periodu biće potpuno obustavljeno kretanje pešaka preko Tvrđavskog mosta.

U nedelju će takođe od  07:00 časova do 22:00 časa potpuno biti zabranjeno zabrani parkiranje na u delovima ulica Lole Ribara, Orlovića Jeronimova, Milentijeva, Strahinjića Bana, 7 juli, od raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta.
Za parking parking kod Tvrđavskog mosta, zabrana parkiranja važi od danas i trajaće do 24.03.2019. godine u 22.00 časa
Sva parkirana vozila iz navedenih ulica moraće biti uklonjena a biće dozvoljeno  parkiranje samo vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima.

 
Doći će i do potpune obustave saobraćaja u ulicama Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa na potezu od Ureda do Suda biće na snazi u periodu od 16:00 do 22:00 dana 24.03.2019. godine. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.