U derbiju kola niška Naisa igra u Aranđelovcu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U derbiju kola niška Naisa igra u Aranđelovcu

Protiv starog znanca i rivala Bekamenta igraće rukometašice niške Naise u Aranđelovcu u subotu, 26. oktobra u 6. kolu Superlige. U redovima Nišlijki očekuju dobru utakmicu i nove bodove.

Rivalstvo između niškog i aranđelovačkog kluba traje mnogo dugo, a poslednju međusobnu proveru imali su letos u pripremnom periodu kada je Naisa slavila sa 27:25. Trener niške ekipe Svetislav Jovanović kaže da između Naise i Bekamenta nema >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tajni.

Rivali smo duže od 20 godina, još iz onog vremena kada je iza njih stajala kompanija Knjaz Miloš, a iza nas DIN. I tada smo vodili ljute borbe. Tako će biti i ovoga puta. U minuloj sezoni minimalno smo poraženi u Aranđelovcu i samo splet okolnosti je "kumovao" da se u Niš ne vratimo sa bodovima. Spremamo se da tu nepravdu ispravimo - kaže Jovanović.

U timu Naise neće biti Teodore Zdravković jer je zbog udaje dobila slobodne dane, ali su ostale igračice na raspolaganju treneru Svetislavu Jovanoviću.

Nišlijke su trenutno na trećoj poziciji sa 8 bodova, dva manje od Bekamenta.

Utakmica u Aranđelovcu počinje u 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle debakla u Londonu, Crvena zvezda stiže u Surdulicu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019

Nakon poraza (5:0) od Totenhema u Ligi šampiona, aktuelni šampion Srbije i lider Superlige Crvena zvezda igraće u subotu, 26. oktobra u Surdulici protiv domaćeg Radnika, trenutno 13. ekipe na tabeli. Karte po cenama od 200, 300 i 500 dinara su u prodaji. ..Radnik u ovu utakmicu ulazi posle prolaska...

Nastavak na JužneVesti.com...

"Vruće" gostovanje sa velikim ulogom: Nais protiv Vojvodine za duple bodove

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019

"Domaćinska" Vojvodina, kako je okarakterisao trener Naisa Jovan Serafimović, zbog toga što se na bazenu “Slana bara” tradicionalno teško osvajaju bodovi, ugostiće niške vaterpoliste u 7. kolu Regionalne A2 lige. Ulog an utakmici koja se igra u nedelju, 27. oktobra je veliki - pobednik će...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.