U Srbiji još 37 preminulih od kovida, na jugu hospitalizovano 210 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2022, 17:45

U Srbiji još 37 preminulih od kovida, na jugu hospitalizovano 210 pacijenata

Prema zvaničnim podacima Ministarstva zdravlja, od posledica kovida preminulo je još 37 osoba u celoj zemlji, a od 37.811 testiranih građana, njih 19.063 su dobili pozitivan rezultat. U Srbiji je trenutno hospitalizovano 3.206 kovid pacijenata, a od tog broja u Nišu, Leskovcu i Vranju je 210.

Nadležni i dalje ne objavljuju broj preminulih pacijenata iz kruševačke kovid bolnice, a u toj zdravstvenoj ustanovi trenutno se od kovida leči 156 pacijenata, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su 4 na respiratorima.

7 osoba je na respiratorima u objektima Univerzitetskog kliničkog centra, gde je ukupno smešteno 107 pacijenata, među kojima i devetoro dece.

U leskovačkoj kovid bolnici trenutno su smeštena 52 pacijenta, što je za 6 više u odnosu na jučerašnji dan, dok je identičan broj hospitalizovanih kao juče u Vranju - 51.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.