U Nišu uhapšen tinejdžer osumnjičen da je na ulici otimao novac

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu uhapšen tinejdžer osumnjičen da je na ulici otimao novac

Niška policija uhapsila je 19-godišnjaka zbog razbojništva i pokušaja krađe, koji se sumnjiči da je krajem juna na silu oteo novac od 43-godišnjaka.

Osim toga, kako je saopšteno iz MUP-a, ovaj tinejdžer se tereti da je 14. jula kod Tvrđave pokušao da otme torbicu sa novcem i dokumentima od 47-godišnjaka, a od taksiste iste večeri pokušao da ukrade tablet i ključeve od vozila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivični prijavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu – saopšteno je iz policije.

Mladić se tereti za razbojništvo, razbojništvo u pokušaju i tešku krađu u pokušaju, a njegovi inicijali su E. D.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

TINEJDŽER PLJAČKAO PROLAZNIKE Taksisti pokušao da otme tablet, muškarcu torbicu

Izvor: Blic, 16.Jul.2019

Zbog sumnje da je jednog Nišliju opljačkao, a dvojicu pokušao da pokrade, niška policija uhapsila je E. D. (19), za koga se sumnja da je 27. juna u blizini niške Tvrđave od prolaznika oteo novac tako što mu je istrgao torbicu iz ruku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.