U Nišu tribina Nove stranke o rešavanju gorućih problema u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2018, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu tribina Nove stranke o rešavanju gorućih problema u Srbiji

O rešenjima kojima bi se "zaustavio sunovrat države pod aktuelnom vlašću" predsednik Nove stranke Zoran Živković i vršilac dužnosti predsednika stranačkog Saveta Aris Movsesijan govoriće na tribini "Šta da se radi" u subotu, 29. septembra u niškom kafe klubu Nest.

Trenutno u akcionom planu postoji 15 tačaka, ali u Novoj stranci naglašavaju da to nije konačno, već da će se kroz razgovore sa građanima i drugim "političkim subjektima" dopunjavati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Među tačkama su, navode u ovoj stranci, rešavanje problema Kosova i Metohije, obezbeđivanje fer izbornih uslova, beskompromisna borba protiv kriminala, sprovođenje lustracije, decentralizacija i donošenje zakona o finansiranju Autonomne pokrajine Vojvodina.

Srbija se nalazi u kandžama populizma, kriminala i korupcije, za šta najveću odgovornost snosi aktuelni režim. Otuda je neophodna jasna i hitna akcija političkih subjekata – konkretan akcioni plan, a ne demagoške parole - kažu u Novoj stranci.

Početak tribine u kafe klubu koji se nalazi u Ulici cara Dušana broj 63, zakazan je za 17 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.