U Nišu obuka za pisanje biografije, motivacionog pisma i priprema za intervju

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu obuka za pisanje biografije, motivacionog pisma i priprema za intervju

Sa ciljem da se studenti obuče da što lakše nađu posao, CORE Grupa organizuje radionicu na kojoj će im dati savete za pisanje CV-ija i motivacionog pisma i održati simulacija razgovora. Radionica je zakazana za niški Oficirski dom u subotu, 19. oktobra.

Predavači Jasna Veljković i Dušan Stanković će prvo skrenuti pažnju polaznicima šta bi trebalo da sadrži dobar CV, koje greške se najčešće prave, kako ga napisati i oblikovati.

Sve više ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kaže da je CV nova lična karta. Međutim, ja bih pre rekao da je to samo ulaznica za zabavu - prava zabava počinje na intervjuu. Onda poslodavci vide da li zaista umemo da plešemo - ispričao je Stanković.

U nastavku će predavači govoriti o tome kako napisati motivaciono pismo. Na kraju će učesnici imati prilike i da se oprobaju u simulaciji razgovora za posao.

Zainteresovani se za radionicu mogu prijaviti na mejl udruzenje.coregroup@gmail.com.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.