U Nišu aukcija predmeta slavnih sportista za pomoć dečijoj onkologiji

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu aukcija predmeta slavnih sportista za pomoć dečijoj onkologiji

Kako bi prikupili pare za kupovinu ultrazvuka za dečiju onkologiju u Nišu, nedavno osnovana fondacija Deca - carevi sveta na čijem je čelu sportista Zoran Stojiljković organizovaće donatorsku večeru i aukciju u hotelu "Tami" 20. septembra od 19 sati.

Na donatorskoj aukciji će se, kako najavlju, naći violina Nišlije Nemanje Radulovića, reketi Novaka Đokovića, Dominika Tima i Kristine Mladenović, kao i dresovi istaknutih sportista poput Kilijana Mbapea, Duška >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Tadića, Nikole Jokića, Stefana Jovića, kao i braće Nikole i Luke Karabatić. Fondacija osnovana sa ciljem da okupi ugledne Nišlije koji mogu da pomognu deci; Foto: Screenshot

Na večeri će, prema najavama organizatora, nastupiti sastav klasične muzike, dečiji hor Vilenjaci, kao i Penthaus i Akustik bend.

Kako navode na Fejsbuk najavi događaja, dodatne informacije i rezervacije na su moguće putem mejla decacarevisveta@gmail.com ili telefona 061-200-91-29.

Stojiljković, koji je osnivač Fondacije, kaže da je cilj da se okupe i umreže ugledne i uspešne Nišlije, koji bi prikupili novac za pomoć deci.

Sigurni smo da, svi zajedno , uz malo volje, upornosti i truda, možemo da učinimo mnogo za naše najmlađe sugrađane – poručio je osnivač fondacije, Zoran Stojiljković.

Stojiljković je, navodi se u saopštenju Fondacije, jedan od najuspešnijih rukometaša iz Niša. Kao diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta, dodaju, igrao je u Crvenoj zvezdi, Alpi Prato u Firenci i bio kapiten Paris Saint Germain-a. Sportsku karijeru, na poziv RK Železničar, uspešno je završio u svom rodnom gradu, a sada živi i radi u Parizu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.