U Durlanu besplatni treninzi aikidoa za sve generacije

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Durlanu besplatni treninzi aikidoa za sve generacije

I deca i odrasli koji žele da se oprobaju u aikidou i tako odluče da li žele da nastave da se bore ovom borilačkom veštinom, mogu iskoristiti besplatnu letnju školu kluba Bušido. Kako kažu u niškom klubu, probni period trajaće od 2. jula do 1. septembra, a treninzi će se održavati dva puta nedeljno.

Za treninge je potrebno zdravlje i dobra volja, naglašavaju u klubu, kao i osnovna oprema. Nju čini kimono, ali oni koji ga ne mogu nabaviti mogu trenirati i u trenerkama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i jednobojnoj majici, bez ikakvih znakova na njoj. Potrebne su i papuče, navode u Bušidou, mada se vežba bez obuće, na strunjačama.

Aikido Klub Bušido Niš organizuje slobodne treninge tokom leta, kako bismo zainteresovali što više ljudi za novu sezonu, koja kreće od septembra. Ciljna grupa su nam pre svega stariji vežbači: tinejdžeri, omladina i odrasli. Ali ovoga puta mogu učestvovati i deca. Ako ste se prepoznali onda nam se javite i da počnemo da vežbamo - poručuju u niškom klubu.

Treninzi će se održavati u Centru borilaških veština "Budokan", koji se nalazi pored Osnovne škola “Miroslav Antić”, na adresi Kubanska 50. Termini su utorak i četvrtak, za decu od 19:30, a za odrasle od 20:30, dok u klubu Bušido kažu da će se nedeljom održavati razne radionice, na kojima će se obrađvati različite teme vezane za aikido.

Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 063/439956 ili mejl tosicvladimir@yahoo.com.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.