U Domu zdravlja proslavljena slava Sveti apostol Luka (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 31.Okt.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Domu zdravlja proslavljena slava Sveti apostol Luka (VIDEO)

Prioritet Doma zdravlja biće zapošljavanje mladih lekara, rekao je prilikom obeležavanja krsne slave ove zdravstvene ustanove, gradonačelnik Niša Zoran Perišić. On je naglasio i da je veoma zadovoljan njenim dosadašnjim radom.
Nedostatak mladih lekara jedan je od glavnih problema sa kojim se Dom zdravlja suočava. U protekle dve godine bez posla je ostalo 200 lekara, a ove godine nijedan mladi doktor nije primljen. U rešavanje ovog problema uključiće se Grad i Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << zdravlja.
Domaćin ovogodišnje slave Doma zdravlja Sveti apostol Luka je Služba za zdravstvenu zaštitu žena, koja će i u narednom periodu puno pažnje posvetiti ranom otkrivanju karcinoma grlića materice. Iako poziv na pregled važi za sve žene, mali broj se do sada odazvao.
Osim zaposlenih u Domu zdravlja, obeležavanju slave prisustvovali su i čelnici opština, kao i predstavnici gradskih institucija.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dom zdravlja u Nišu proslavio Krsnu slavu

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Okt.2014

Prioritet Doma zdravlja biće zapošljavanje mladih lekara, rekao je prilikom obeležavanja krsne slave ove zdravstvene ustanove, gradonačelnik Niša Zoran Perišić. On je naglasio i da je veoma zadovoljan njenim dosadašnjim radom...Nedostatak mladih lekara jedan je od glavnih problema sa kojim se...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.