Trinaestom pobedom u nizu odbojkaši Niša završili 2018. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinaestom pobedom u nizu odbojkaši Niša završili 2018. godinu

Poslednji meč u 2018. godini odbojkaši Niša završili su 13. pobedom u nizu pošto su bili bolji do VGSK-a iz Velikog Gradiša rezultatom 3:1 (25:19, 25:20, 20:25, 25:22). Nišlije su ovu godinu završile na drugom mestu Prve lige, a nastavak sezone je januara naredne godine.

Početak utakmice, koja je igrana u sali OŠ "Mika Antić" u niškom naselju Durlan, obeležili su domaći igrači koji su poveli sa 5:2. Ekipa VGSK-a je uzvratila i došla na poen minusa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << (5:4). Odbojkaši Niša su tek na servis Adalberta Toresa uspeli da naprave osetniju prednost (19:12), koju su do kraja seta i održali.

I u drugom setu niški odbojkaši su "držali konce" u svojim rukama, pa prednost stečenu na startu (9:5) su sačuvali do kraja (25:20).

U trećem setu viđena je izjednačena borba, a timovi su se smenjivali u vođstvu koje nije bilo veće od dva poena. U finišu deonice gosti su serijom 5:1 set preuzeli kontrolu nad utakmicom i na kraju dobili ovaj set sa 25:20.

Domaći igrači nisu dozvolili opuštanje, pa su četvrtu deonicu počele vođstvom od 5:2. Tu prednost su Nišlije čuvale do kraja i nakon osvajanja ove deonice (25:22), upisale još jednu pobedu u drugom rangu.

Sada sledi zimska pauza za niške odbojkaše, a prvi meč u narednoj godini odigraće protiv Napretka u Kruševcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.