Triler, komedija i porodična tragedija na repertoarima niških bioskopa

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Triler, komedija i porodična tragedija na repertoarima niških bioskopa

Udovice, kao triler o ženama kriminalaca koje preuzimaju sudbinu u svoje ruke, komedija o životnom preokretu jedne žene - Moj briljantni razvod, kao i porodična tragedija Fokstrot, noviteti su na repertoarima niških bioskopa Vilin grad i Cineplexx ove nedelje.

O potpunom preokretu do tada savršenog života glavnog lika Angele, koji se dogodi kada je muž ostavi, a kćerka ode da živi kod momka, govori komedija Moj briljantni razvod. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Okružena svojim ekscentričnim prijateljicama, temperamentnom majkom i svojim predanim i šarmantnim psihologom, odlučna i optimistična, Angela pokušava da prebrodi bračni slom, jačanjem odnosa sa svojom kćerkom i upuštajući se u izazove novonastale slobode - navode u Cineplexx-u.

Fokstrot je porodična tragedija, nagrađena Gran-prijem na festivalu u Veneciji, a donosi priču o roditeljima vojnika koji je poginuo na dužnosti.

Film istražuje načine na koje tuga utiče na pojedince i cela društva, i kako se provlači kroz generacije - kažu u Vilinom gradu.

O tome šta se dešava u pozadini kriminala, strasti i korupcije govori “žestok i savremen” triler - Udovice.

Priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko, osim dugova koje su nasledile zbog kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. U savremenom Čikagu, u doba previranja, nastaju tenzije kada Veronika, Alis, Linda, i Bel preuzmu sudbinu u svoje ruke i skuju zaveru kako bi izgradile budućnost pod njihovim uslovima - kažu u Cineplexx-u.

Kompletne repertoare bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.