Tri pešaka oborena u Nišu u jednom satu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri pešaka oborena u Nišu u jednom satu

Sinoć su se za jedan sat, od 18:30 do 19:30, u Nišu dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su povređeni pešaci, i to tri žene.

Kako saopštavaju iz niške Hitne pomoći, prva nezgoda dogodila se oko 18:30 na Bulevaru dr Zorana Đinđića, a povrede glave i noge zadobila je 66-godišnja žena.

U Novom Selu je oko 19:20 povređena 60-godišnja žena koja je bila pešak, a zadobila je povrede ruke i noge.

U skoro isto vreme u Knjaževačkoj ulici, kod >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pijace, oboren je takođe pešak - 50-godišnja žena.

U niškoj Hitnoj pomoći navode da su, posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, povređeni prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.