Treningom na otvorenom Naisa počinje pripreme za novu sezonu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2020, 15:56

Treningom na otvorenom Naisa počinje pripreme za novu sezonu

Posle nekoliko odlaganja početka priprema, kao i odlaganja starta nove sezone, trener niške Naise Svetislav Jovanović održaće prozivku rukometašica u ponedeljak, 17. avgusta. Nišlijke će pripreme početi na otvorenom, a trebalo bi narednih dana da dobiju termine za halu "Čair".

Prvo okupljanje niških rukometašica, uz odgovarajuće mere zaštite od korone, biće u parku Čair na betonskom platou između bazena i hale, kažu u Naisi.

Naisa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bi novu sezonu trebalo da počne 3. oktobra igranjem polufinala Kupa Srbije iz prethodne sezone. Borbu za finale Nišlijke će se voditi sa ekipom Bora.

Nedelju dana kasnije, 10. oktobra zakazan je start Superlige.

U novoj sezoni Nišlijke će se ponovo boriti u Evropi i to u EHF Evropskom kupu, a nalaze se među 18 timova koji će nastupiti u drugom kolu.

Početak priprema biće u ponedeljak, 17. avgusta od 18:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Crno-beli počeli pripreme, Šćepanoviću na raspolaganju 17 igrača

Izvor: RTS, 17.Avg.2020, 11:27

Košarkaši Partizana počeli su u hali "Ranko Žeravica" pripreme za novu sezonu. . Trener Vlado Šćepanović u 10 sati izvršio je prvu prozivku u Hali sportova "Ranko Žeravica", gde će njegovi košarkaši trenirati do četvrtka 20. avgusta, nakon čega će crno-beli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.