Treći rebalans budžeta - Grad Niš spasava “Divljanu”

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći rebalans budžeta - Grad Niš spasava “Divljanu”

Grad Niš preuzeo je dugovanja ustanove "Divljana" u iznosu od 15 miliona dinara, odluka je Gradskog veća, pa će nakon rebalansa budžeta zaposlenima biti isplaćene zaostale plate. Najavljeno je da će sledeće godine odmaralište biti vraćeno deci, odnosno rekreativnoj nastavi, kao nekada. Rebalansom je i Opština Medijana dobila dodatnih 28 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

DS Niš: 15 miloiona za "Divaljanu", šta je sa zaposlenima koji 2 godine nisu primili platu?

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Nov.2019, 14:09

Nakon odluke gradskog veća da predloži Skupštini grada Niša rebalans budžeta, kako bi se izdvojila sredstva za opstanak ustanove „Divljana“, Miodrag Stanković, odbornik Skupštine grada Niša i predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu dao je sledeću izjavu, koju prenosimo u celosti...Izjava....Kao...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.