Teško povređen 87-godišnji muškarac kojeg je udario voz u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2021, 12:37

Teško povređen 87-godišnji muškarac kojeg je udario voz u Nišu

Na pružnom prelazu u Šumadijskoj ulici, kod Mašinske škole, voz je jutros oko 3:15 udario starijeg muškarca, potvrdili su iz policije. Iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra kažu da je M. A. sa teškim povredama primljen rano jutros, operisan je i trenutno se nalazi na respiratoru.

Njegovo stanje se prati, kažu iz UKC-a, i 87-godišnji muškarac je smešten u jedinici intenzivnog lečenja.

Ima prelom vratnih pršljenova, amputirano mu je stopalo i deo šake >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odnosno dva prsta, operisan je i na aparatu za veštačku ventilaciju - kažu iz Kliničkog centra.

Iz policije dodaju da za sada nije poznato pod kojim okolnostima se incident dogodio, a kako nezvanično saznajemo, u pitanju je pokušaj samoubistva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

POKUŠAJ SAMOUBISTVA NA PRUZI? Starac na respiratoru nakon što ga je udario voz, amputirano mu stopalo i dva prsta šake

Izvor: Blic, 17.Sep.2021

Nišlija star 87 godina zadobio je povrede opasne po život kada ga je noćas oko tri časa iza ponoći udario voz na pružnom prelazu u Šumadijskoj ulici, nedaleko od Mašinske škole. On je sa teškim povredama prebačen u Univerzitetsko klinički centar u Nišu gde je operisan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.