Tender za sanaciju terena na “Čairu” propao, raspisan novi

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tender za sanaciju terena na “Čairu” propao, raspisan novi

Glavni teren niškog stadiona “Čair”, česta meta pritužbi kako gostujućih ekipa, tako i fudbalera i trenera domaćeg Radničkog, sa uređenjem će morati da sačeka još neko vreme. Prvi tender za sanaciju terena, raspisan još tokom leta, propao je jer se niko na njega nije javio, a juče je raspisan novi.

Sanacija terena podrazumeva nasipanje peska, drenažu i sistem za zalivanje, čime bi došao kraj dosadašnjoj metodi zalivanja trave crevom, o čemu je čak govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i prošlogodišnji trener Radničkog Peter Pakult u intervjuu za austrijski portal.

Rok za dostavljanje ponuda ističe 29. novembra, a nakon uvođenja izvođača u posao potrebno je maksimalno 20 dana, prema konkursnoj dokumentaciji, da radovi budu gotovi. Ipak, rok se može i produžiti, u slučaju “elementarnih i vremenskih nepogoda i dejstva više sile”.

Iako je sam govorio o prvoj javnoj nabavci, raspisanoj 30. jula i planovima za teren, većnik zadužen za sport Branislav Kačar, kako su rekli u Kabinetu gradonačelnika, nije bio informisan o tome da je Gradska uprava Niša raspisala novi tender, pa je prva informacija bila da će teren biti rekonstruisan u sklopu obnove kompletnog stadiona.

Ipak, javnm nabavkom koja je već raspisana predviđeni su drugi rokovi.

Podsetimo, za sledeću godinu najavljen je završetak rekonstrukcije čitavog stadiona, koji treba da uključi sređivanje tri nove tribine i rekonstrukciju zapadne tribine, kao i postavljanje krova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sanacija terena na "Čairu" čeka proleće?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018

Sve su prilike da će fudbaleri Radničkog tek na proleće zaigrati na kvalitetnoj podlozi...Nadali su se fudbaleri Radničkog da će već tokom jesenjeg dela tekuće sezone zaigrati na dobrom terenu, ali će morati da se strpe još neko vreme...Gradska uprava Niša raspisala je juče novi tender za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.