Svojevrstan karavan kreće kroz niška naselja, najavila Sotirovski

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2022, 17:20

"Svojevrstan karavan" kreće kroz niška naselja, najavila Sotirovski

Predstavnici gradske vlasti od naredne nedelje obilaziće niška naselja u vidu karavana i razgovarati sa građanima o tome šta je najpotrebnije uraditi u svakom naselju, najavljuje gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Sotirovski poziva Nišlije da osmisle šta je najvažnije što u njihovom naselju treba rešiti i kaže da je gradska vlast tu da u 2022. godini to i uradi.

Mi ćemo već naredne nedelje poći u jedan svojevrstan karavan od naselja do naselja, da sa našim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sugrađanima porazgovaramo o tome šta je to što u njihovom naselju treba da se uradi - navodi gradonačelnica.

Ističe da u budžetu namerno nije precizirano za koju ulicu i koji deo grada je opredeljen novac da bi o tome odlučili građani.

Nismo opredeljivali namerno kroz budžet koja je to ulica i koji je to deo grada kako bismo čuli upravo građane i sa njima dogovorili gde je to najneophodnije u ovom trenutku da se određene stvari urade - objašnjava Sotirovski.

Najavljuje i nastavak prijema građana u Gradskoj kući i kaže da će prvi naredni verovatno biti u petak, 28. januara, kao i da na to trenutno čeka oko 70 Nišlija koji žele da razgovaraju mahom o problemima sa komunalnom i putnom infrastrukturom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.