Šumar u Pirotu uzeo 350 evra da ne prijavi bespravnu seču šume

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumar u Pirotu uzeo 350 evra da ne prijavi bespravnu seču šume

Zbog sumnje da je tražio i primio mito u iznosu od 350 evra kako ne bi prijavio bespravnu seču šume, policija je uhapsila 55-godišnjeg šumara.

Sa lisicama na rukama završio je šumar Lj. M. koji se tereti za krivično delo primanje mita, a ceo slučaj se desio u ataru jednog pirotskog sela kada je tražio novac kako ne bi podneo krivičnu prijavu za nelegalnu seču državne šume.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN ŠUMAR Primio mito kako ne bi prijavio bespravnu seču

Izvor: Blic, 24.Okt.2019

Policija u Nišu uhapsila je radnika Šumskog gazdinstva Pirot LJ. M. (55) zbog sumnje da je tražio i primio mito kako ne bi podneo prijavu zbog bespravne seče državne šume.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.