“Studentkinje” dočekuju Vrbas

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Studentkinje” dočekuju Vrbas

Tešku nedelju u kojoj ih očekuju dva meča košarkašice Studenta otpočeće duelom sa Vrbasom u sali niške Osnovne škole “Dušan Radović”. Prvoligaški meč u kome je gost favorizovan, a Nišlijkama veoma potrebna pobeda, zakazan je za sredu, 6. februar.

Iako je bolje plasiran i ima bolji učinak, Vrbas je na svom terenu izgubio od niškog tima u prvom delu sezone, što “studentkinjama” daje nadu u sličan epilog i na domaćem terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Tri pozicije dele košarkašice dva tima na tabeli Prve lige, a Vojvođanke imaju 3 pobede više. Ipak, mnogo je realnije da niške košarkašice tu osvoje prekobotrebne bodove, nego u utakmici koja ih očekuje već za vikend. Tada će gostovati petoplasiranoj Loznici.

Nišlijkama je pobeda potrebna jer je vremena da izbore opstanak sve manje. One se nalaze na devetoj poziciji, koja je poslednja u skupini onih koji ispadaju, ali imaju isti broj bodova kao Šabac i Bor, koji se nalaze na desetom i jedanaestom mestu. Kraljevo je od "studentkinja" 2 boda daleko, a da ga sustignu imaju još 5 kola.

Meč u Duvaništu počinje u 17:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.