Stepenice još ne rade, iz Kabineta gradonačelnice pozvali na događaj, ali se ona nije pojavila

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2021, 12:25

Stepenice još ne rade, iz Kabineta gradonačelnice pozvali na događaj, ali se ona nije pojavila

Iako su juče pozvali medije da isprate probno puštanje u rad pokretnih stepenica na ulazu u Podzemni prolaz u Nišu, a taj poziv ubrzo postao viralan, niko se od nadležnih iz Kabineta gradonačelnice nije pojavio. Pred novinare je došla portparolka koja je rekla da izjava nema "jer je reč o servisnoj informaciji". Reporterka sa terena javlja i da stepenice još zvanično ne rade, a od radnika saznaje da će se to desiti tek sledeće nedelje.

Kao na otvaranju neke od fabrika, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << otprilike toliko je novinara i medijskih ekipa danas bilo na jednom od ulaza u podzemni prolaz u Nišu. Razlog je bio najavljeni događaj, na koji su juče iz Kabineta Dragane Sotirovski pozvali medije - probno puštanje u rad pokretnih stepenica, na šta je javnost odreagovala brojnim komentarima.

Niko se iz Kabineta, odakle je poziv stigao, nije pojavio; foto: JV-T. Tasić Ipak, osim novinara, na terenu nije bilo nadležnih iz Kabineta. Novinarka Južnih vesti videla je samo direktora Direkcije za izgradnju Nebojšu Lovića, koji se pojavio u centru Niša, ali izjave medijima nije želeo da daje.

Jedina koja se novinarima obratila jeste Anita Živković iz Kabineta gradonačelnice, zadužena za odnose sa javnošću.

Nema izjava, ovo je servisna informacija - rekla je kratko.

Reporterka je takođe pred najavljeni početak događaja videla radnike kako čiste stepenice, koje su na kratko puštene, ali potom ponovo stopirane i još zvanično ne rade.

Od radnika na terenu je saznala da bi verovatno sledeće nedelje trebalo da i zvanično počnu sa radom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.