Srpska liga istok: Goleada u Durlanu i pobeda Cara Konstantina

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska liga istok: Goleada u Durlanu i pobeda Cara Konstantina

Vanredno 6. kolo Srpske lige istok, donelo je smenu na vrhu tabele, pošto je Zaplanjac iz Gadžinog Hana po drugi put zaredom remizirao (0:0) i zato pao na drugu poziciju. Uzbudljivo je bilo u Nišu, gde je na gradskom derbiju između Sinđelića i Cara Konstantina slavila ekipa sa Bubnja (3:2), kao i u Mrštanu, gde je pirotski Radnički izvukao bod u nadoknadi vremena.

Po prvi put od početka sezone Zaplanjac je pao na drugu poziciju, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je i ovog puta sačuvao svoju mrežu, ali nije uspeo ni da zatrese protivničku, ovog puta u Trsteniku, protiv istoimenog rivala.

U gradskom derbiju u Durlanu viđeno je čak 5 golova, a gostujući Car Konstantin je sa dva pogotka kapitena Strahinje Petrovića i jednim Milutina Ivanovića slavio sa 3:2.

Prošlogodišnji prvoligaš Radnički iz Pirota ostao je sa igračem manje na terenu u poslednjem minutu prvog poluvremena, koje je završeno bez golova. Po povratku na teren, 17 minuta bilo je potrebno domaćem Moravcu da povede i tu prednost održavao je sve do 3 minuta nadoknade, kada je Radnički dao gol i izvukao remi u gostima.

Nakon dve utakmice, Budućnost iz Popovca se ponovo vratila na pobednički kolosek, pošto je ubedljivo u Prahovu savlala Dunav sa 3:0, dok je Jedinstvo iz Bošnjaca vezalo i drugi poraz, pošto ih je iznenadio Borac u Paraćinu.

U dnu tabele, sa po 4 boda, i dalje su Pukovac i Dubočica, koji su poraženi i u 6. kolu, Pukovčani u Jagodini (3:0), a Leskovčani minimalno u Boljevcu (1:0). U zoni klubova sa po 4 boda još je od južnjaka i Radan iz Lebana, koji je u ovom kolu prekinuo seriju od 3 poraza remijem sa Radničkim iz Svilajnca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.