Srpska liga istok: Budućnost se osamila u vrhu, Sinđelić ubedljiv protiv Vlasine

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2020, 12:37

Srpska liga istok: Budućnost se osamila u vrhu, Sinđelić ubedljiv protiv Vlasine

Polovina mečeva 15. kola Srpske lige istok završena je rezultatom 2:1 (5 od 10), a u svima su slavile ekipe sa juga. Jedan od tih mečeva igrao se u Trgovištu, gde je Pčinja pretrpela tek drugi poraz na domaćem terenu, pošto je od nje bila bolja Budućnost. Popovčani su se sada osamili na liderskoj poziciji, pošto je Vlasina iz Vlasotinca izgubila od niškog Sinđelića sa 3:0.

Zanimljivo je da Pčinja za 15 odigranih kola nijednom nije pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na strani, mada je zabeležila četiri remija. U Trgovištu je potpuno drugačija situacija, s obzirom na to da je pre Budućnosti samo Rembas iz Resavice ovde uspeo da slavi. Ekipa iz Popovca je trijumfovala sa 2:1, bodovni saldo uvećala na 38 i sada, prvi put ove sezone, ima bodovnu prednost, a ne samo gol-razliku u odnosu na prvog pratioca.

Do sada je to bila Vlasina, ali sada je ponovo Timok iz Zaječara. Ekipa iz Vlasotinca je po drugi put u sezoni pretrpela ubedjivi poraz - prvi put je to bilo u Popovcu, a ovog puta u Durlanu.

Za poraz na domaćem terenu ne zna ni Mladost iz Medoševca, a tako je ostalo i posle ovog kola, pošto je savladan Moravac sa 2:1. Tim iz Mrštana je tako nastavio sa lošim rezultatima i ubedljivo je poslednji na tabeli, sa svega četiri boda.

I četvrti klub iz Niša trijumfovao je u ovom kolu. Car Konstantin je upisao važnu pobedu na gostovanju Jedinstvu u Paraćinu, gde je slavio sa 2:0.

Pretposlednju poziciju na tabeli zauzima Topličanin iz Prokuplja, koji je u 15. kolu zabeležio tek drugu pobedu u sezoni. Slavio je u Trsteniku protiv istoimene ekipe sa 2:1.

Iz zone sigurnog ispadanja konačno je pobegao Radan iz Lebana, koji je kod kuće pobedio Rembas iz Resavice sa 2:1.

Seriju od četiri utakmice bez pobede prekinula je Morava iz Vladičinog Hana, koja je u Zaječaru pobedila ekipu Kablovi sa 2:1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.