Srpska liga istok: Budućnost i Car Konstantin nastavili sa pobedama

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska liga istok: Budućnost i Car Konstantin nastavili sa pobedama

Pošto je niški Car Konstantin vezao treću, a popovačka Budućnost drugu pobedu u 7. kolu Srpske lige istok, dva tima popela su se na četvrtu, odnosno petu poziciju na tabeli. Zaplanjac iz Gadžinog Hana vratio se ovog vikenda na pobednički kolosek, ali je ostao na drugoj poziciji.

Budućnost je u Popovcu sa 3:1 pobedila Moravac iz Mrštana. U samoj zavšnici gostujući tim ostao je bez kapitena Stefana Ilića, koji je zbog igranja rukom dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << drugi žuti karton, a uz njega dosuđen je i penal za domaćina. Stojiljković je pogodio za konačnih 3:1.

Caru Konstantinu jedan pogodak bio je dovoljan da na svom terenu savlada Trstenik sa minimalnih 1:0. Da učinak niških klubova ne bude maksimalan ovog vikenda postarao se Radnički iz Svilajnca koji se odbranio od Sinđelića, pa je tim iz Durlana morao da se zadovolji bodom, pošto je meč završen bez golova (0:0).

Prednost domaćeg terena iskoristili su da se vrate na pobednički kolosek Zaplanjac, Radnički i Jedinstvo. U Gadžinom Hanu domaćin je sa 2:1 pobedio Rtanj iz Boljevca, Piroćanci su bili veoma ubedljivi protiv Borca iz Paraćina i slavili rezultatom 3:0, dok je ekipa iz Bošnjaca minimalcem savladala Radan iz Lebana.

Piroćanci i Jedinstvo sada zauzimaju šestu i sedmu poziciju na tabeli sa po 12 bodova, a za njima je Moravac.

Sa porazima su nastavili Pukovac i Dubočica - Pukovčani su kod kuće minimalcem izgubili od Temnića iz Varvarina, a Leskovčani sa 2:0 od ekipe Tabane iz Jagodine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.