Sprave za vežbanje oštećene, iz Opštine Medijana najavljuju popravku

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprave za vežbanje oštećene, iz Opštine Medijana najavljuju popravku

Neke od sprava za vežbanje koje su postavljene širom grada na otvorenom, a najviše duž Nišave na teritoriji Opštine Medijana, oštećene su već duže vreme. Ovome su posvedočili građani koji su i postavili fotografije sprava i neodržavanih teretana preko aplikacije "Prijavi problem".

Kažu da već duže vreme među spravama koje su postavljene na ušću Gabrovačke reke u Nišavu postoji jedna koja je polomljena, ali da je situacija slična na teretanama duž reke, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ih niko ne servisira. Zbog toga su građani koji su već navikli da se napolju rekreiraju, organičeni. Upozoravaju i da bi neko mogao čak i da se povredi vežbajući na polomljenoj spravi. Već neko vreme sprava je polomljena; Foto: Prijavi problem/čitalac

Nakon što su sprave za vežbanje postavljene duž Nišave, izgleda kao da niko ne proverava u kom su stanju i ne brine se da su one ispravne i bezbedne za korišćenje - napisano je putem aplikacije.

Drugi su se požalili i na to da su pojedine sprave urasle u travu, i postavili fotografije upravo onih koje se nalaze između reke i teniskih terena, iza Ulice Narodnih heroja.

Iz Opštine Medijana na čijoj se teritoriji nalazi većina teretana na otvorenom, kažu da će popraviti oštećene sprave, nakon što ih građani “evidentiraju”.

Teretane na otvorenom postavili smo na nekoliko lokacija, a novonastalu štetu na njima ćemo, a po evidentiranju građana, opredeljenim sredstvima sanirati u saradnji sa javno komunalnim preduzećima Grada Niša - naveli su iz Medijane.

Podsećaju da su nekoliko teretana postavili 2016. godine. Dodaju i da su u skorije vreme, na zahtev građana, sanirali i postavili nove venjake, mobilijare, ali i uredili Park prijateljstva u Brzom Brodu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.