Serija predavanja U potrazi za smislom u niškom Simfonijskom

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija predavanja "U potrazi za smislom" u niškom Simfonijskom

O poreklu univerzuma i života, smislu vere u Boga, života, te ulozi crkve, poznati teolog i filozof Radiša Antić govoriće u Niškom simfonijskom orkestru. Serija od pet predavanja održavaće se, kažu u Hrišćanskoj adventističkoj crkvi, od 14. do 18. novembra.

Antić je doktor nauka iz oblasti teologije i filozofije, koji je predavanja držao širom sveta, a pred Nišlijama će govoriti o potrazi za smislom.

Kada je egzistencija neizvesna, kada je budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nesigurna, kada istina izgubi vrednost, kada svi uzimaju, kada je patnja nezaslužena, da li vredi tragati za smislom - stoji - najavljuju organizatori.

Tako će na prvom predavanju, 14. novembra, Antić pričati o poreklu univerzuma i života, na sledećem o smislu vere u Boga i smislu života, 16. novembra o smislu života i ulozi crkve, četvrtog dana o Bibliji i tradiciji, a poslednjeg dana o vaskrsenju mrtvih.

Predavanja će počinjati od 19 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.