Rukometašice Naise optimistične pred duel sa Juniorom

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Naise optimistične pred duel sa Juniorom

U petak, 25. januara u hali "Čair" rukometašice Naise dočekaće poslednjeplasirani Junior koji ove sezone zna samo za poraze. U taboru niškog tima očekuju novu pobedu koja će ih približiti plasmanu u plej-of i doigravanju za titulu.

Ove dve ekipe su se već susrele tokom ove sezone, a Naisa je tada slavila sa 33:21. Mlada igračica iz Niša Teodora Petković veruje da njen tim može da zabeleži devetu pobedu u Superligi.

Junior ima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mladu ekipu, željnu iskazivanja. Trenutno nemaju bodova, ali vidi se razlika u kvalitetu između njih i nas. Moramo da igramo našu igru i kroz odbranu i kontranapade steknemo što veću prednost i dođemo do lakih golova - kaže Petkovićeva.

Trener Naise Svetislav Jovanović neće moći da računa na srednjeg beka Katarinu Radović koja još nije počela da trenira i zbog povrede propustila prethodni meč, pa će šansu dati mlađim igračicama.

Ovo je prilika da i mlađe igračice dobiju veću minutažu. Moramo da osiguramo pobedu pa očekujem od nosilaca igre da naprave dobru razliku, a od mlađih da iskoriste šansu koja im se da - kaže Jovanović.

Utakmica u hali "Čair" počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Železničar i makedonski Eurofarm igraju dva prijateljska meča u "Čairu"

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2019

Dve jake provere pred nastavak sezone, koji je 2. februara, rukometaši niškog Železničara imaće u petak, 25. januara i dan kasnije u hali "Čair" kada dočekuju makedonski Eurofarm Rabotnik, učesnika grupne faze EHF kupa...Trenutno prvoplasirana ekipa makedonskog prvenstva, koje se igra bez Vardara...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.