Rukometaši Železničara u ”Čairu” poraženi od Rudara

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2021, 11:29

Rukometaši Železničara u ”Čairu” poraženi od Rudara

Nisu uspeli rukometaši Železničara da dođu do prvih bodova u ovoj sezoni, pošto su u 12. kolu B grupe Arkus lige u hali ”Čair” poraženi od ekipe Rudara iz Kostolca 38:26 (18:13).

Gosti su uspeli da ostvare važnu pobedu i dodatno se približe plej-ofu, dok se još jednom pokazalo koliko mladim igračima iz Niša nedostaje iskustvo. Ekipa Rudara od starta meča je bila u vođstvu, a utakmicu su uspeli da prelome na kraju prvog poluvremena, kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stekli pet golova prednosti (18:13).

Serijom golova u nastavku ekipa Rudara otklonila je sve dileme oko pobednika meča, a kako se meč bližio kraju, tako se i prednost izabranika Dragana Ajdačića uvećavala. Rukometaši Železničara izgubili su snagu u samom finišu, što su iskusni Kostolčani materijalizovali i stigli do važne pobede (38:26).

Tim iz Niša i dalje je jedina ekipa bez bodova i nalaze na poslednjem mestu tabele. Do kraja regularnog dela prvenstva ostala su još dva kola, a timu koji sa klupe predvodi Miroslav Đorđević, slede utakmice na gostovanju protiv Šamota i meč u ”Čairu” sa ekipom Spartaka iz Subotice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.