Rekonstruiše se Jug-Bogdanova u Nišu, izmenjene trase gradskog prevoza

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jun.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstruiše se Jug-Bogdanova u Nišu, izmenjene trase gradskog prevoza

Zbog rekonstrukcije kolovoza i trotoara u Jug Bogdanovoj ulici u Nišu na potezu od Obilićevog venca do Trga Pavla Stojkovića, kako kažu u Direkciji za javni prevoz, od 7. juna do 1. jula biće izmenjene trase Bubanj - Donja Vrežina, Bubanj - Čalije i Novo groblje Gabrovačka reka. Pored toga, izmenjenom trasom će ići i prigradske linije do Donjeg Vlasa i Gornjeg Međurova.

Delimična zamena kolovozne konstrukcije u vrednosti od 6 miliona dinara, kako kažu u Direkciji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za izgradnju Niša, počela je Jug-Bogdanovoj ulici u centru Niša. Dok radnici Vodogradnje iz Pukovca ne obave ovaj posao, građani koji koriste gradski prevoz putovaće izmenjenom trasom.

Iako u Direkciji za izgradnju nisu precizirali koliko će tačno trajati radovi - zbog posla koji u ovoj ulici ima i Gradska toplana - u Direkciji za javni prevoz preusmeravaju autobuse u periodu nešto kraćem od mesec dana.

U periodu od 7.6.2019. do 1.7.2019. doći će do potpune obustava saobraćaja na delu pomenute ulice. Trase će privremeno izmenjene u smeru ka Trgu Kralja Aleksandra na sledeći način: Redovnom trasom do raskrsnice ulica Obilićev venac i Vardarska, zatim Vardarskom ulicom, Jovana Ristića do Trga ralja Aleksandra i na dalje redovnom trasom - navode u Direkciji za javni prevoz.

Dodaju da će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća stajališta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.