Rajaner tek od maja ponovo leti iz Niša do Milana i Malte

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021, 17:48

"Rajaner" tek od maja ponovo leti iz Niša do Milana i Malte

Od početka maja ponovo će sa Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu putnici moći da lete do Milana i Malte, dva puta nedeljno, avionima kompanije "Rajaner" koja vraća letove ka ovim destinacijama sa zakašnjenjem.

Na sajtu kompanije moguće je kupiti kartu do Milana od 1. maja, a prema redu letenja, iz Niša će do ovog poznatog grada u Italiji putnici moći da lete dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Od 3. maja dostupne su rezervacije i za let do Malte iz Niša, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a avioni "Rajanera" će takođe ići dva puta sedmično, ponedeljkom i petkom.

Kako prenosi Ekapija, ranije je planirano da do ove dve destinacije sa niškog aerodroma avioni krenu već od ovog meseca, ali je kompanija odložila polaske zbog pandemije i izuzetno lošeg upravljanja i pravilima o putovanjima EU.

Planirano je da iz Niša ponovo može da se leti i do Berlina, ali te letove najavljuju tek od 31. oktobra, kada su i moguće rezervacije za polaske dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.