Radnički poražen u Beogradu, Čukarički slavio sa 1:0

Izvor: JužneVesti.com, 01.Sep.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički poražen u Beogradu, Čukarički slavio sa 1:0

Drugi put ove sezone fudbaleri Radničkog iz Niša pretrpeli su poraz. Oni su u 7. kolu Superlige izgubili od Čukaričkog u Beogradu rezultatom 1:0 (0:0), a jedini gol postigao je Asmir Kajević u 80. minutu.

Nije uspeo Radnički da osvoji makar bod u Beogradu pošto je rezervista Čukaričkog Kajević deset minuta pre kraja meča primio loptu na 18 metara od gola i preciznim šutem pogodio mrežu Nišlija.

Domaćin je imao više šansi tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meča, ali i prvu. Tedić je primio loptu, dodao Luki Stojanoviću koji je šutirao iz prve pored gola. U četvrtom minutu pokušao je i niški tim, ali šut Todorovskog je odbranio golman "Čuke". Ni Bondarenko nije bio bolji pošto je natrčao na obijenu loptu koja je završila pored gola.

Ozbiljnu priliku imao je domaćin u 25. minutu kada je Tedić šutirao sa pet metara, ali je golman Nišlija Petrović izbio loptu u korner. Tedić nije bio precizniji ni pet minuta kasnije.

Ndijae je u finišu prvog poluvremena imao novu šansu za Čukarički, ali je šutirao preko gola. I početkom drugog dela igre Beograđani su prvi napravili šansu, ali je golman gostiju Petrović lako odbranio nalet protivnika.

U 53. minutu Vidosavljević je snažno šutirao sa 17 metara, ali nije bio precizan. Nakon datog gola Čukarički je imao još jednu šansu - u 84. minutu Birmančević je snažno šutirao, ali je golman Radničkog odbranio. Još jednu odbranu je upisao Petrović u 90. minutu kada se oprobao i Ćirković.

Radnički posle 7. kola ima 13 bodova i zauzima petu poziciju. Narednog vikenda je pauza u prvenstvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.