Repertoar Pozorišta lutaka

Izvor: NisCafe.com, 21.Okt.2021, 10:21

Repertoar Pozorišta lutaka

Četvrtak, 21. oktobar, 18.00 „Trnova ružica“
Prva repriza
“Trnova Ružica” je bajka o lepoj princezi, hrabrom princu, prokletstvu zle i čaroliji dobre vile. Osnovna poruka ove bajke je da dobro uvek biva nagrađeno, a zlo kažnjeno. Ovakve priče treba da podstaknu dečiju maštu koja bi na upečatljivim primerima iz svakodnevice, izvlačila pouke koje će pamtiti tokom čitavog života.
Namenjena je deci uzrasta od 3 do 12 godina.
Predstavu je režirao Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << Lazić, a uloge tumače: Slobodan Miljković, Svetlana Mihajlović, Dejan Gocić, Aleksandra Pavlović, Marija Cvetković, Tatjana Milenković, Jelena Đorđević i Toma Bibić.
Nedelja, 24. oktobar, 11.30 „Ulica Tra-la-la“
„Ulica tra-la-la“ govori o ekološkom problemu nastalom zbog seče drveća u jednoj ulici i nastojanju jednog sasvim običnog gospodina, kojeg su svi nazivali „gospodin Baksuz“, da to promeni.
Predstavu je režirala Emilija Mrdaković, a uloge tumače: Nataša Ristić, Srđan Miljković i Davorin Dinić.
Predstava je namenjena uzrastu od 3 do 10 godina.
Pozorište lutaka Niš
The post Repertoar Pozorišta lutaka first appeared on NisCafe.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.