Pronađeno telo muškarca u Nišu, obdukcija će utvrditi uzrok smrti

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jul.2020, 23:17

Pronađeno telo muškarca u Nišu, obdukcija će utvrditi uzrok smrti

U Ulici Ivana Milutinovića u Nišu oko 21 sat pronađeno je beživotno telo muškarca, potvrđeno je Južnim vestima u niškoj policiji. Iako su mediji preneli da je telo pronađeno u lokvi krvi, novinari Južnih vesti nezvanično saznaju da je najverovatnije uzrok smrti strujni udar i da na telu nema ubodnih ili prostrelnih rana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš, na trotoaru pronađeno telo

Izvor: RTS, 21.Jul.2020, 06:42

Beživotno telo pronađeno je sinoć oko 21 sat u ulici Ivana Milutinovića u Nišu. . Policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta i izvršila uviđaj..Kako nezvanično saznajemo, telo je ležalo na trotoaru pored automobila i na njemu nema vidljivih ubodnih rana niti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.