Pronađeno telo maloletnika koji se utopio u Bovanskom jezeru

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2020, 18:18

Pronađeno telo maloletnika koji se utopio u Bovanskom jezeru

Nakon jednodnevne potrage telo 17-godišnjaka iz okoline Aleksinca koji se utopio u Bovanskom jezeru, pronašli su ronioci, potvrđeno je Južnim vestima u niškoj policiji.

Očevici su u utorak, 14. jula oko 15 sati prijavili da se mladić utopio, a ronilačke jedinice Žandarmerije njegovo telo pronašle su danas oko 14 sati.

Pronađeno je telo dečaka, blizu mesta gde se utopio. Tužilac je obavio uviđaj, obavešteno je Više javno tužilaštvo, a telo je predato porodici - kažu u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, 17-godišnjak je juče bio sa bratom i drugom na Bovanskom jezeru, bio je na dušeku i nije znao da pliva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.