Pronađen mladić koji je ukrao kutiju sa novcem niške Banke dobročinstva

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2020, 12:07

Pronađen mladić koji je ukrao kutiju sa novcem niške "Banke dobročinstva"

Da je 13. jula ujutru oteo kutiju sa novcem od Marine Adamović, koja prikuplja novac za lečenje dece, osumnjičen je 19-godišnji muškarac iz Aleksinca i protiv njega će biti podneta krivična prijava, saopštili su iz policije.

Četiri dana nakon pljačke, policija je pronašla ko je ukrao kutiju iz "Banke dobročinstva" u kojoj je bilo oko 10.000 dinara namenjenog u humanitarne svrhe.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tužilaštvom u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv 19-godišnjeg muškarca iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa na naročito opasan ili drzak način - saopštili su iz policije.

Podsetimo, dan nakon što je Marina Adamović koja u centru Niša imala neprijatno iznenađenje jer je ukradena kutija sa novcem, dočekalo je prijatno iznenađenje - bračni par ostavio je 10.000 dinara da nadoknadi ukradeni novac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Devetnaestogodišnjak osumnjičen za krađu novca iz Banke dobročinstva

Izvor: Megafon.co, 17.Jul.2020

Foto – Sonja Urošević.. Niška policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg muškarca iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tešku krađu na naročito opasan ili drzak način.. Sumnja se da je on 13. jula 2020....

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.