Premijera mjuzikla “Mama mia” uskoro u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera mjuzikla “Mama mia” uskoro u niškim bioskopima

Nastavci filmova Mama mia, Plan bekstva i Škola do bola novine su na repertoarima niških bioskopa ove nedelje. Sem njih, u Cineplexx-u i Vilinom gradu ljubitelji sedme umetnosti moći će da pogledaju i akciju Neboder, kao i koncertni spektakl grupe Muse.

Nastavak kultnog mjuzikla Mama mia Nišlije će moći da pogledaju nedelju dana kasnije u odnosu na ove filmove, pošto je njegova premijera zakazana za 18. jul. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Iako je u pitanju nastavak, priča vraća kroz vreme.

Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas - kažu u Vilinom gradu.

Silvester Stalone predvodi glumačku ekipu u akciji Plan bekstva, čija priča počinje godinama nakon što je Rej pobegao iz zatvora i okupio vrhunsku ekipu.

Još jedna filmska zvezda Dvejn Džonskon tumači glavnu ulogu u filmu Neboder. Film govori o bivšem FBI operativcu za spasavanje talaca i ratnog veterana, koji se sada bavi procenom bezbednosti nebodera.

Još noviteta biće u Cineplexx-u, a reč je o snimcima sa koncerata benda Muse, koji su bili poznati po spektakularnim efektima. Tu je i treći deo Škole do bola, komedije koja je posvećena maturantima i pitanjima nasilja, migracije i jezičke sposobnosti među tinejdžerima.

Detaljne repertoare bioskopa sa cenama ulaznica možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.