Preliva česma u centru Niša, direktor Nišstana kaže da ima pametnija posla od bavljenja ovim problemom

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preliva česma u centru Niša, direktor "Nišstana" kaže da ima pametnija posla od bavljenja ovim problemom

Iz česme Stevana Sremca u centru Niša sliva se voda sve do Kazandžijskog sokačeta. U Opštini Medijana kažu da će odmah proslediti nalog "Nišstanu" da sanira havariju, međutim, direktor ovog preduzeća Miroljub Ćupić ne može da kaže ništa o ovom slučaju, jer “ima pametnija posla”.

Voda se sliva sve do Kazandžijskog; foto: M. J.Građani koji od jutros prolaze glavnim niškim šetalištem, mogli su da vide kako se iz česme Stevana Sremca sa svih strana sliva voda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << po behaton pločama.

Curi sa svih strana. Nadam se da će neko ovo da popravi - kaže jedna Nišlijka.

U Opštini Medijana tvrde da nisu čuli za ovaj problem, ali da će odmah poslati nalog Nišstanu da reši havariju.

Da li i kada će biti rešeno, novinari nisu uspeli da dobiju odgovor od direktora Nišstana Miroljuba Ćupića koji smatra da “direktor ne treba da se bavi nalozima”.

Uputite mi tako neka pitanja, neću da se bavim time. Imam valjda pametnija posla - rekao je Ćupić.

On je dodao da svaki nalog koji stigne do Nišstana bude i sproveden.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.