Pozivni centar niške Toplane trenutno u kvaru

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozivni centar niške Toplane trenutno u kvaru

Zbog kvara na mreži Telekoma, pozivni centar Gradske toplane, preko koga građani mogu da prijave probleme sa grejanjem, trenutno ne radi kako treba. Kako su saopštili iz Toplane, građani koji imaju potrebe da komuniciraju sa ovim preduzećem, mogu to da urade mejlom ili da pozovu broj 018/453-3932.

U ovom preduzeću kažu da se građanima koji zovu brojeve 018/4239-188 i 0800/200-018 pokazuje zauzeće, ali da servis povremeno i funkcioniše. Zbog toga su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uputili korisnike na alternativne kanale komunikacije sa njima, a kažu da rade na tome da pozivni centar profunkcioniše.

Građanima je na raspolaganju, podsećaju iz Toplane, i Korisnički centar u Ulici Blagoja Parovića gde mogu doći lično, a koji radi od 7 do 19 sati i subotom od 8 do 13.

Mejl je, objašnjavaju, dostupan popunjavanjem formulara na sajtu Toplane.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.