Poziv građanima i prirednicima da daju predloge i kritike na plan ekonomskog razvoja Niša

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2021, 14:51

Poziv građanima i prirednicima da daju predloge i kritike na plan ekonomskog razvoja Niša

Zainteresovani privrednici, stručnjaci i građani do 27. maja mogu dati svoje predloge, primedbe i sugestije na nacrt Programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada Niša za 2021. godinu, a za isti dan je zakazana i javna rasprava.

Kako saopštavaju na zvaničnom sajtu Grada Niša, sugestije i kritike na ovaj program mogu dati mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnici, Klub privrednika, Privredno-ekonomski savet, udruženja, organizacije civilnog društva, predstavnici Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i sredstava javnog informisanja.

Jedan način dostavljanja predloga i kritika je pisanim putem - na adresu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Grada Niša, ul. Generala Milojka Lešjanina 39, Niš, kao i elektronskom poštom na adresu [email protected]. Rok za slanje je do 27. maja.

Upravo 27. maja u od 9:30 u sali Regionalne privredne komore biće održana javna tribina, kada će takođe biti moguće dati sugestije.

Nakon javne rasprave i tribine, kako kažu, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj razmotriće sve predloge, primedbe i sugestije, a izveštaj će dostaviti Gradskom veću, uz konačan Nacrt za ovu godinu.

Kompletan nacrt se može videti na zvaničnom sajtu Grada Niša, kao i dnu ovog teksta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.