Povređen radnik na Koridoru 10 kod Predejana

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen radnik na Koridoru 10 kod Predejana

Sa opekotinama drugog stepena u niški Klinički centar primljen je 29-godišnjak koji je radio na izgradnji Koridora 10. Nezgoda se dogodila u utorak, 28. maja oko 15 sati kod Predejana, potvrdili su Južnim vestima u policiji. Radniku se zapalila oprema dok je vario, a posao je obavljao bez odobrenja šefa gradilišta.

Povređeni A. R. vitalno je stabilan, kažu u niškom Kliničkom i smešten je na intenzivnu negu Klinike za anesteziju.

U policiji su potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da su prijavu dobili oko 15 sati, ali nisu mogli da preciziraju da li je radnik angažovan u preduzeću Koridori Srbije ili preko nekog podizvođača.

Nezgoda se dogodila kod mesta Predejane, a povređeni radi na izgradnji Koridora 10. Prijavu smo dobili juče oko 14:50 - kažu u policji.

Dodaju da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu, kao i nadležne inspekcije.

U preduzeću Koridori Srbije rekli su Južnim vestima da se nezgoda dogodila na kosini 5 kod tunela Predejane, a da radnik nije imao odobrenje šefa gradilišta za obavljanje radova.

Radnik je koristio zaštitnu opremu u skladu sa svojom radnom pozicijom. Radnik je bez odobrenja šefa gradilišta, na svoju inicijativu, obavljao radove zavarivanja. U toku zavarivanja došlo je do pojave otvorenog plamena koji je zahvatio delove radne opreme radnika - kažu u ovom preduzeću.

Povređeni radnik, dodaju, bio je raspoređen na radnom mestu poslovođe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Povređen radnik na Koridoru 10

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2019

Sa opekotinama drugog stepena u niški Klinički centar primljen je 29-godišnjak koji je radio na izgradnji Koridora 10...Nezgoda se dogodila juče, 28. maja oko 15 sati kod Predejana, potvrdili su Južnim vestima u policiji...Povređeni A. R. vitalno je stabilan, kažu u niškom Kliničkom i smešten...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.