Povređen policajac kod Niša, motociklista naleteo na njega

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2022, 15:58

Povređen policajac kod Niša, motociklista naleteo na njega

Saobraćajni policajac povređen je na dužnosti kada je na njega naleteo motociklista na putu Niš-Svrljig kod Malče. Iz policije kažu da su obojica prevezeni u Ugentni centar na dalju dijagnostiku.

Policiji je u 11.25 sati prijavljeno da je došlo do nezgode u kojoj je povređen njihov kolega, saobraćajni policajac na dužnosti. Njega je oborio motociklista u selu Malča kod skretanja za Knez selo.

Još uvek se utvrđuju sve okolnosti, policajac je bio na radnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zadatku kada se ovo dogodilo - kažu iz policije.

Iz UKC-a kažu da je povređeni policajac primljen u svestan i komunikativan, u stabilnom stanju, a nakon dijagnostike pušten je na kućno lečenje.

Nakon urađene kompletne dijagnostike utvrđene su povrede grudnog koša i oguljotine leve podlaktice i desnog kolena. Bez preloma. Nakon saniranja povreda otpušten je na kućno lečenje - navode iz UKC-a.

Iz Kliničkog centra kažu da motociklista nije prošao kroz njihov protokol.

*Tekst je dopunjen nakon informacija iz KC o stanju povređenog policajca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.