Povratak SPS-a: Novaković predsednik Nadzornog odbora niškog Vodovoda, Ranđelović direktor Narodnog univerziteta?

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Okt.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Povratak SPS-a": Novaković predsednik Nadzornog odbora niškog Vodovoda, Ranđelović direktor Narodnog univerziteta?

Na osnovu odluke većine članova Odbora za imenovanje SG Niša, Igora Novaković (SPS), bivši predsednik GO Palilula i bivši direktor "Jugoistoka", predložen je za predsednika Nadzornog odbora JKP "Naissus".

Takođe, Marija Ranđelović (SPS), master pedagoških nauka, predložena je na sednici Odbora za imenovanje Skupštine grada Niša, za novog direktora Narodnog univerziteta u Nišu.

Inače Igor Novaković, na mesto predsednika Nadzornog odbora JKP "Naissus", menja Miroljuba Čupića, koji je predložen za v. d. direktora preduzeća "Nišstan".

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Odbor za imenovanje : Isti ljudi , druga fotelja

Izvor: JUGpress.com, 08.Okt.2018

NIŠ..Marija Ranđelović, nekadašnja direktorka Doma učenika  predložena je za direktora Narodnog univerziteta na sednici Odbora za imenovanje. Na istoj sednici prof. dr Igor Novaković predložen za predsednika Nadzornog odbora JKP „Naissus“ Niš. Odbor za imenovanje je predložio i nove članove...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.